Förstärker med returtagare

BC Luleå förstärker med returtagare – efter rekommendation från tidigare stjärnan.

Drygt två meter långe och returstarke amerikanen Tristin Walley blir den som ska komplettera BC Luleå trupp inför vårspurten i ligan och inte minst SM-slutspelet.

BC Luleå har  fått goda vitsord från den tidigare guldguarden Brandon Rozzell – som spelar på Cypern där Tristan Walley hållit till den här säsongen. Med Apop Paphou (som i dagarna missat slutspelet på Cypern) snittade amerikanen 16,9 poäng och 11,6 returer (snudd på 37 min/match).

– Det är en intressant och talangfull 24-åring som gör sitt andra proffsår i Europa. Han är allround och hjälper oss på många plan. Vi tror också att det är en spelare som är enkel att få in i laget. Han kommer att passa in i det vi redan byggt så här långt tillsammans med övriga gruppen, säger BC Luleås tränare Peter Öqvist i ett pressmeddelande.

– Det är väldigt bra att Tristin spelat ända fram till dagens datum. Peter Öqvist har haft en bra dialog med spelaren och även Brandon Rozzell och därför tror vi på den här killen, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.