Silly: Center tredje USA-spelaren

Wetterbygden Sparks har hittat sin tredje USA-spelare inför säsongen 21/22. Efter tidigare klara duon Taylor Brown (guard) och Ashley Arlen (forward) har Huskvarna-klubben värvat centern Tyra Whitehead, 23 år och 192 cm.

Whitehead kommer direkt från collegespel med San José State där hon senaste säsongen snittade 15 poäng + 9,5 returer (dock bara på fyra matcher) och från att ha varit med på försäsongsläger med WNBA-laget Washington Mystics.

– Jag ser verkligen fram emot att få in Tyra till vårt lag. Hon kommer tillföra en dimension som vi saknade den gångna säsongen, med sin storlek och sin basketnivå. Hon kommer att ha förmågan att kunna påverka våra matcher kommande säsong i spelet som vi saknat. Tyra har en enorm passion för sporten, och hennes ambitiösa inställning kommer hjälpa hela laget att fortsätta utvecklas i den riktning vi önskar i klubben. Efter en mycket stark collegekarriär, och även ett första besök på WNBA-nivån i Washington, så vet jag att Tyra vill fortsätta utveckla sig själv för att ta en plats i WNBA, säger Wetterbygdens coach Krumesh Patel till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.