Silly: Redo för större ansvar

Den 23-årige guarden Jonatan Arvidsson från BK Vråken har skrivit på nytt kontrakt och är redo för en större roll i BC Luleå.

– Jag förväntar mig väldigt mycket av mig själv nu. Det var en breakout-säsong för mig och då kommer det högre krav. Det är det jag gillar också – att ha lite press på sig och förväntningar att man ska prestera. Helst vill jag vara en av spelarna som måste prestera för att laget ska vara framgångsrikt, säger Jonatan Arvidsson i ett pressmeddelande.

– Vi tror att det här är början på något stort i Jonatan Arvidssons karriär. Var han hamnar i framtiden är svårt att säga. Men förhoppningsvis spelar han i Luleå ända tills att han får ett större uppdrag någonstans, säger klubbdirektör Lars Mosesson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.