Silly: Två lämnar klubben i norr

Första nyförvärvet till Nässjö Basket blir Daniel Hansson som lämnar BC Luleå.

Den Alviks-fostrade guarden har spelat fyra säsonger i Luleå. Förra säsongen snittade 24-åringen 24 min./match, 7,9 poäng, 1,5 assists och 1,5 returer.

– Det ska bli riktigt kul att komma till Nässjöhallen och spela, lagbygget ser riktigt bra ut, säger Daniel Dansson till sin nya klubbs twitterkonto.

x x x x x

Lämnar BC Luleå gör även slitstarke forwarden Axel Nordström – som flyttar hem till Uppsala.

– Vi flyttar hem till Uppsala. Vi ska bygga hus och leva här, det är det som är avgörande i mitt beslut. Jag har haft två fantastiska år i Luleå med BC och jag är glad att jag kom upp dit. Om jag bara hade tänkt på basketen hade jag gärna skrivit på ett tioårskontrakt med BC, säger trebarnspappan Nordström till Norrbottens Media.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.