Silly: Umeå-bekanting

Lottningen till damernas EuroCup-kval kan bli spännande för A3 Basket Umeå då det pågår en grekisk satsning inför 21/22.

Ett av de lag Umeå kan lottas mot i kvalet är  Eleutheria Moshatou – som sedan tidigare värvat Alexis Hyder från Högsbo. Senaste tillskottet i den grekiska klubben är en gammal Umeå-bekanting i form av power forwarden Alyssa Lawrence, som har både franskt och amerikanskt pass.

Lawrence tog SM-guld med Umeå våren 2019  men fick sedan lämna klubben efter halva säsongen 19/20.

Hon hade ingen toppsäsong 20/21 då hon inledde med tre matcher i tyska Herner innan det  i januari blev flytt till Estepona i den spanska andraligan – där hon på 12 matcher snittade 5,6 poäng och 3,8 returer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.