Silly: Hämtas från fjärdeligan

Södertälje BBK hämtar forwarden Uros Cigoja från Martos i EBA (spanska fjärdedivisionen).

23-åringen på 198 cm har tidigare bland annat gjort 15 landskamper för svenska U18-landslaget och lirat i basketettan/superettan med Solna Vikings/AIK Basket, Hammarby och Alvik. Säsongen 19/20 i Alvik snittade han 6,1 poäng och 5,7 returer på 16 min/match i Superettan.

– Det är en hungrig kille som kommer vara redo att fightas för minuter och komma in i laget med mycket energi. Han är en mångsidig spelare som både kan spela på position tre och fyra. Han är en bra attackspelare men även en bra returtagare, säger SBBK:s coach Ludwig Degernäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.