Silly: Viktigaste (?) spelaren klar

Luleå Basket ska försöka ta nytt SM-guld och det gäller väl då i första hand stå emot Södertälje BBK, i alla fall om man försöker tyda uppladdningen så här långt under silly season. Sedan återstår att se hur andra klubbar, exempelvis regerande mästarlaget Norrköping Dolphins, agerar.

Denna dag meddelar Luleå-klubben att lagkaptenen Ellen Nyström är klar för fortsättning. Senaste säsongen snittalde landslagforwarden 12,3 poäng, 4,9 returer, 3,1 assist och 2,7 steals i SBL Dam.

– Jag tror alla vet hur viktig Ellen är men samtidigt så tror jag INGEN vet hur viktig Ellen är. För klubben. För laget. För Luleå! Jag är otroligt glad över att Ellen stannar nästa säsong! Hon innebär kontinuitet, ledarskap och smartness, vilket kommer hjälpa oss i början och slutet av säsongen, säger coach Robin Sandberg i ett färskt pressmeddelande.

– Jag tror vi är många som är revanschsugna efter slutet i fjol så det ska bli kul att sätta i gång igen. Det blir även spännande med många lag som satsar, det känns som att SBL växer för varje år vilket är extremt bra för svensk basket, säger Ellen Nyström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.