Nyförvärv till mästarna

På torsdagen presenterade mästarlaget Norrköping Dolphins sin nya importguard.

25-årige Devonte Green kommer närmast från spel med Atomeromu i Ungern.

– Han är en duktig skytt och är en duktig bollbehandlare vilket gör att han kan göra poäng på många olika sätt. Vi tror att Devonte kan hjälpa oss genom att vara en kreativ spelare. Han är atletisk och kommer passa bra in i vårt snabba spel, säger Dolphins coach Mikko Riipinen till klubbens hemsida.

Innan den här säsongsstarten i Ungern spelade Devonte Green i två olika klubbar i den grekiska ligan.

– Det är positivt att Devonte har erfarenhet av att ha spelat på hög nivå i Europa men framförallt väldigt bra att han spelat i Europa den här säsongen. Vi vet att det kommer att ta lite tid för honom att anpassa sig till laget och systemet, vi måste ge honom tid. Förhoppningen är att vi kan hjälpa Devonte att ta ytterliga kliv i sin karriär, säger Mikko Riipinen.

Norrköping noterar som ytterligare info att nyförvärvet är bror till  trefaldige NBA-mästaren Danny Green.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.