Prisade Umeå-ledare

KFUM Umeå har i regi klubbens ungdomsutskott haft studsig säsongsavslutning med tävlingar, stafetter och prisutdelningar.

Med på golvet fanns även gäster i form av Melker Lindblom, Anton Lindqvist och Alexander Yemane från ligalaget Umeå BSKT.

Många välförtjänta priser delades ut till ledare och aktiva i KFUM Umeås lag i olika åldrar, uppmärksammades gjorde bland annat ”bästa lagkompisar”.

På bilden syns Linda Grill som fick det stora priset ”Årets ledare”.

x x x x x

En annan prisad ledare i Umeå är Luca Romano, Minera IF – som av fritidsnämnden i Umeå kommun belönas med 10.000 kronor i stipendium då han utsetts till ”Årets eldsjäl”, ett pris som delas ut till minne av Lennart Johansson.

I Motiveringen: ”Luca är en engagerad och erfaren ledare inom Minerva IF Basket som sedan decennier har utvecklat både ungdomar och seniorer till att bli skickliga basketspelare och ledare. Han brinner också för föreningslivet och samhället i stort och har ett fantastiskt socialt engagemang där han värnar särskilt om socialt utsatta. Luca har betytt oerhört mycket och gjort stor skillnad i Umeås föreningsliv under lång tid”. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.