Besked: Säsongen över

Från Luleås horisont meddelas att säsongen är över för BC Luleås Oliver Gehrke. Knäskadan från bortamatchen mot Jämtland var så allvarlig som befarat – det är tyvärr tredje gången ett korsband ryker för landslagsmannen.

Magnetkamerundersökning på onsdagen visade även på en trasig menisk.

– Jag blev lite tom på ord faktiskt. Det är tredje gången jag är med om det här. De första två gångerna lät jag mig själv ha lite hopp. Den här gången var jag väldigt inställd på att det är det (att korsbandet är av). Jag sa det till farsan och morsan och bestämde mig för att det är det. I stället för att bygga upp nånting och bli förkrossad. Men det var lika jobbigt ändå att få reda på det. Det skär i hjärtat, säger Gehrke till NK/NSD.

Framtidsbeskedet tvekar han inte på även om ännu en lång rehab väntar efter operation: ”Jag är fullt inställd på att komma tillbaka så fort som möjligt”, säger 23-åringen.

BC Luleå är redan igång med att leta en ersättare till Gehrke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.