Ett klartecken

Köping Stars har det kämpigt med ekonomin – men läget har ljusnat såpass att klubbens styrelse på tisdagskvällen fastställde budget och gav klartecken för ligaspel även säsongen 24/25.

På hemsidan anger Köping Stars angående nuläget för ekonomin: ”Handlingsplanen med en rad intäktskällor, däribland ett populärt rabatthäfte, har givit gott resultat. Än är målsättningen inte nådd, men det finns hopp om att med de sista kraftansträngningarna i handlingsplanen ”gå i mål”.”

En annan nyhet från Köpings horisont är att laget redan efter grundserien släpper Jayden Martinez då en klubb i Puerto Rico kom med budet att köpa loss amerikanen för ett sexsiffrigt belopp.

– Givetvis vill vi inte stå i vägen för hans drömkontrakt. Men i vår vågskål har vi värderat såväl sportsliga som ekonomiska konsekvenser och vårt ansvar gentemot Jaydens lagkompisar, sponsorer och fans, säger Peter Seger, ordförande i Köping Stars.

På torsdagskvällen kan Köping Stars definitivt säkra en plats i SM-kvartsfinal – om det blir vinst i hemmamatchen mot Umeå BSKT.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.