Bloggstopp

Detta inlägg är det sista jag skriver på denna blogg. I alla fall för nu.

Mitt vikariat på VK är slut och jag ska ägna ett par månader att resa runt och ha en grymt skön semester.

Kanske får jag komma tillbaka och starta upp bloggen igen när jag kommer hem. Det har varit förbaskat roligt, jag är oerhört tacksam över att ha fått syssla med det jag tycker är roligast och samtidigt fått betalt för det. Förhoppningsvis har även att ni haft nöje av att läsa den.

Så jag hoppas att vi ses här igen när jag kommer tillbaka. Men tills dess – ha det bra!

Etiketter:

35 kommentarer

  1. Per

    Ha en grym semester. Du har gjort ett kanonjobb på VK som bästa sportjournalist. Hoppas du snart kommer tillbaka till VK och till Lövenbloggen.

  2. spk

    Kommer att sakna din blogg, tycker du gjort ett bra jobb. Hoppas att du börjar blogga igen när du kommer hem.

    Trevlig resa.

    Mvh spk

  3. Patrik Sverin

    kommer sakna din blogg! hoppas du dyker upp på västerbottens bästa redaktion snart igen ;)(VK såklart) Ha en toppen semester den har du gjort dig förtjänt utav! Ses!

  4. Daniel

    Ha en fin semester och tack för en fin blogg. Man kanske inte alltid skriver kommentarer till allting men du skall veta att det är många som fööljer den.

    Lycka till och välkommen tillbaka om det tillåts av VK!

  5. Jon

    Tråkigt att du slutar, kommer verkligen sakna din blogg. Hoppas du får en trevlig semester och att du börjar blogga om löven när du kommer tillbaka. 🙂

  6. tobbe

    Synd att du slutar! Jag har följt bloggen härifrån Vasa i Finland!
    Hoppas du börjar blogga igen för denhär bloggen gör att jag följer Löven! På samma gång, riktigt härligt nyförvärv har ni gjort. Grattis 🙂

  7. David N

    Grymt synd. Njut av semestern och jag hoppas verkligen att du får förlängt när du kommer tillbaka hem. VK behöver en hockeyjournalist som dig.

  8. Kolbjörn

    tack för en bra blogg, en överlägsen sådan när det kommer till löven. hoppas vk inser detta och släpper in dig i värmen igen när du kommer hem från semestern.

  9. The Sandwich

    Mycket tråkigt att du tar (tvingas till??) time out.. Har med glädje följt att du skrivit om Löven, jag har känt att du varit rätt ensam på banan och hoppas verkligen att du kommer tillbaks solbränd och med full entusiasm efter jul när allt ska avgöras.

    Nästan lite smånöjd och stolt oxå då vår lilla supportblogg kamperat och konkurrerat (?) med din Lövenblogg på vk.se de senaste veckorna…

    Ha en riktigt skön, verkligen välförtjänt, semester och på återläsande!!

  10. Annelie

    Här har du en till som kommer att sakna dig rejält! Hoppas du känner att du uppskattats för ditt jobb,du har varit skitbra.Tror inte jag missat ett enda blogginlägg du gjort.
    För mig får du gärna komma tillbaka när som helst.(gärna nu…,-)

  11. kacir

    Tråkigt att du slutar. Det har varit kul och intressant att följa bloggen. Jag tycker också att du skrivit mycket bra artiklar i vk. VK Borde signa dig.

  12. Robin

    Hoppas verkligen det är någon som kommer försöka att fylla tomrummet efter dig, VK måste ha en bloggare om löven.. besökstatistiken säger väl sitt.

  13. Haga

    Bon Voyage Björnen. Kommer sakna att läsa bloggen. Nu kommer jag säkert halvera de ggr jag går in på vk.se varje dag.

  14. Gun-Britt Wållberg

    Kommer att sakna dig. Har varit kul att läsa bloggen.Hoppas att den återkommer när du vilat upp dig. Trevlig resa och ”ta det lugnt”

  15. päran

    Men herregud, var ska vi nu läsa om löven, din blogg har ju försett oss med information som ingen annan kunnat göra! Vi är många som kommer att sakna dig, hoppas verkligen vi får höra mer från dig. Ha en trevlig resa och välkommen tillbaka!

  16. Helmer

    Ajaj! Vart ska man nu läsa om löven detta är ju katastrof! Hoppas du kommer tillbaka snarast möjligt efter semestern, hör ni de nu vk-cheferna signa Björne är ett måste!

  17. johan

    Björn, kör igång en reseblogg så vi får följa dina äventyr.

    Innan du lämnar vkhuset så tjata på sportredaktionen att hitta en ny lövenbloggare. Btw skulle det vara intressant att få se lite besöksstatistik från bloggen.

  18. AK

    Hoppas verkligen att VK hälsar dig välkommen med öppna armar när du kommer tillbaka. Vi gillar verkligen din blogg! Trevlig resa!

  19. Josefin Isaksson

    Dude! Hörde av Ingvar i går att du skulle försvinna från stan ett tag. Är egentligen inget fan av hockey direkt, men det känns ändå sjukt trist att inte längre ha någon som jag kan hata på låtsas. Du är sjukt festlig, Björn, och jag hoppas att du får en grym semester!

  20. Micke 34 Enskede

    Tack för din utmärkta blogg…!
    Din blogg är en av de få bloggar jag följer regelbundet
    Tack vare dig gr det att ha bra koll på mitt kära Löven fast jag bor i Stockholm…
    Hoppas på en snabb comeback…..!!

  21. Micke Gunnarsson, Täby

    Tack för en bra blogg, den enda jag följer. Har hållit mig uppdaterad om LÖVEN på ett bra sätt genom den. Och så hoppas jag att du är tillbaka i ett senare skede och får blogga om ett LöVEN i medgång.

    Ha en skön semester grabben!

  22. uffe

    Instämmer med kören, hoppas att du får tillfälle att komma tillbaka. Det har känts otroligt kul att följa med Löven genom din blogg.

  23. Alex

    men neeej… vad ska jag nu läsa… nu har anledningen till att besöka vk försvunnit.. VK signa honom fort så inni attan så han kan börja bloggandet direkt igen!

  24. Clabbe

    Trist att du slutar med den enda vettiga bloggen. Du har varit kanonbra med att komma ut med nyheter och det har gjort att man ofta gått in på VK för att kolla. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.