Och så var dom fyra

Så består truppen av fyra spelare. Alexander Eriksson är klar för spel även kommande säsong.
– Det är skönt, det blir lite av en nystart och så, det ska bli kul, sa Eriksson när jag nådde honom liggandes bredvid Jens Ledin på Bettnäs.
– Det har varit snack med många andra också, men jag har känt efter vad som vore bäst för mig. Jag har ju varit borta mycket och så, kom hem för ett år sedan så det är skönt att kunna känna någon trygghet att stanna här. Sen är det sköna killar i stan och i laget också, jag hoppas att några fler kan stanna också.

Har det funnits allsvenska alternativ?
– Det har varit visst intresse, men det var mest från början och då satt jag på kontrakt så det rann ut i sanden. Sen har det varit lite intresse söderut men jag kände personligen att jag inte ville flytta, då stannar jag hellre kvar.

Eriksson var ju i OHL-laget Brampton Battallion i två år och kom hem till förra säsongen. Många, inklusive jag, var då nyfikna att se vad han gick för.
– Personligen är jag rätt besviken, jag var inte alls nöjd. Men jag hoppas på en ny roll i år med mer speltid, så det blir lite av en nytändning och det ska bli kul.