Bortkastade rader igår.

Tjoflöjt!

Hon tycks ha smittat mig, lillgumman. Krasslig, mer exakt känner jag att jag är i min typiska "pre-phase", vilken tar plats nån dag innan det stora utbrottet. Sedan är det i regel ytterligare ett par dagar till "peaken", från vilken det dalar till det bättre. Blä, med andra ord. En förkylning vars svårighetsgrad jag ej ännu känner till har jag nu på agendan.

För övrigt. Igår loggade jag in här. Fastnade i nåt annat lustigt på nätet och det dröjde kanske en halvtimme innan jag hittade tillbaka till fliken med min oskrivna blogg post. Jag skrev då emellertid sisådär ett A4 rena känslor på ren attacksvenska, fastän det mest kom att handla om min resa till och från stan, med optikerbesök som stora ärende.

Nåväl. När jag klickade Spara fick jag Error, jag var inte inloggad. Min kaka hade tydligen expirerat på nåt vänster, trots att den inte borde det. Jag försökte klicka Bakåt för att hitta igen, så jag skulle kunna kopia mitt inlägg och ha det redo i buffertminne till när jag loggat in på nytt. Förgäves. Mitt sista hopp kom att bestå i att VK’s blogg skulle fungera såsom t.ex. Google’s Blogger/Blogspot, det vill säga autospara text med jämna mellanrum, så man har allt i draft box utifall strömavbrott eller annan olycklig händelse.

Så var fallet inte. Mitt inlägg var förlorat. Jag deppade, och livet gick vidare. Ikväll har jag och den lilla familjen tittat på Efterlyst, det sedvanliga onsdagsnöjet. Nu blir det snart sängen. Imorn ska jag träffa min spirituella vägledare.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.