Idag torsdag..

Ja, nu har min förkylning brytit ut på riktigt. Det är hemskt. Horribelt. Mödosamt. Allt. Jag matar upp papper i näsborrarna för att blockera flödet, vilket jag på senare dagar har börjat oroa mig för att på något sätt skulle hålla Rhinoviruset "fånget" genom dessa ständiga tussar för snorvägarna. Nåväl, tussarna lindrar i alla fall besvären på det stora hela, så om det skulle ske till priset av att jag får dras med förkylningen någon dag extra, må så då vara.

Något som gladde mig idag var när jag skulle trampa iväg till min spirituella vägledare. Jag trampade ut på Assistentvägen och kände för första gången på länge – fläckvis – asfalt under däcken. De med en cynisk inställning menar säkert på att plogbilschaufförerna blir opportunistiska under mars månad, och då liksom tvingar plogskäran extra djupt ner, för att liksom forcera naturens/årstidernas gång. Fel, enligt mig. Mars månad är naturens/årstidernas månad, och det är nu allt händer. Glädjande, indeed so.

Senare på dagen har jag varit in på apoteket och handlat mediciner åt Klara. Nu har ju apoteken privatiserats, och "kedjor" tycks ha tagit över. Den uppe på centrum går under täckmantel "Kronans droghandel". Dit gick jag.

Imorgon hoppas jag att förkylningen peakar, så jag kan vandra den glada bättringsvägen.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.