Det tråkigaste vi skrivit

 

I midsommarhelgen drabbades vi av  meningslös förstörelse på skolområdet i Bjurholm

 
I Folkets hus tog sig några in och sparkade sönder en del gipsväggar på övervåningen där det har byggts för att vi ska få en trevlig veranda framöver. Tre 3-litersburkar burkar med målarfärg kastades ut och spreds på asfalten. En taklucka på skolan har brutits upp utifrån, men det är osäkert om det gjordes under midsommaraftonen som det andra.

Polisen utreder. Sammanlagt kostar dumheterna säkert 10-20 000 om man räknar in alla deras kostnader för resor, eventuella förhör och utredning. För Bjurholms invånare och verksamheter kostar det kanske 4000 kronor att ersätta och fixa det som förstörts. Plus att vaktmästare Stellans tid hade kunnat användas till något mycket vettigare.

På andra håll i länet och landet har det hänt mycket dyrare kompletta idiotier den gångna helgen, men det blev ändå en tråkig dag på jobbet. Sånt här ska bara aldrig någonsin hända i Bjurholm. Vi ska ta vara på det vi äger tillsammans och hjälpas åt för att det ska bli pengar över till förbättringar och nya saker.

Jan Nilsson

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. maggie

    Är det inte kameraövervakat fortfarande eller stängs det av på sommaren? Eller var det döda vinklar för kameran?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.