Nye chefen på plats

I fredags fick Castorskolans personal träffa nye verksamhetschefen, Hans-Åke Donnersvärd.

Han kommer närmast från ett uppdrag som oppositionsråd i Nacka kommun, men är ursprungligen från Bjurholm. Han kunde peka ut var han satt här i sal 20 under lektionerna i tyska och engelska. Castorbloggen nämner inga av de detaljer han avslöjade från sin grundskoletid, bara att det blev en del leenden och skratt när han gjorde det.

Det blir vissa förändringar för Hans-Åke när han nu kommer tillbaka till Bjurholms kommun. I Nacka kommun ligger skolbudgeten på cirka 2 miljarder. I Bjurholm handlar det om ungefär 50 miljoner. Då tillkommer en nästan lika stor budget för den sociala sidan med äldreboenden, Individ- och familjeomsorg och annat som Hans-Åke också ska basa över.

Vi hälsar honom välkommen och önskar honom lycka till!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.