Välkommen tillbaka!

Idag börjar skolan igen. Några har sett fram emot det, kanske fler än som vill erkänna det. Andra kanske "gruvar" lite. Vi hoppas att det ska bli bra för alla, både elever och personal, och att det ska bli ett läsår med mycket utveckling och lärdomar att ta med sig i livet.

Lärarna har jobbat en vecka och började när sommaren var som allra bäst. Första dagen var vi nere vid Öreälven, vid fina Petnäset.

Det blev både ute- och inneaktiviteter där nya och rutinerade Castorlärare fick lära känna varann och sin skolkommun lite mer.

Kåtan vid Petnäset är större än den ser ut på utsidan och rymmer ledigt 40 personer. Den hyrs genom Bjurholms IF. Kan även hyras med elström om man absolut behöver.

Lärarna verkade vara på spåret.

Vi gav oss inte tid till någon paddling i år, det hade annars varit trevligt den här underbara dagen. Det finns Umeåskolor där man paddlar varje år med årskullen som börjar högstadiet.

Bjurholms IF kan hyra ut kanoter till maximalt 80 personer. Bor man i Umeåregionen, är hyfsat mobil och inte lider av vattuskräck bör man någon gång paddla Öreälven mellan Bjurholm och Agnäs. Om inte annat för de många sandsträndernas skull.

Än en gång, välkommen tillbaka till Castorskolan!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.