Nyss var det Kalasgryta

Vår ”transportsträcka” närmar sig sitt slut. Vi tappade en del tid i förmiddags som vi få sota för nu, men humöret är fortsatt bra. Våra mattider är lite kontinentala, men det verkar inte bekomma gänget så mycket. Det kan hända att det är lite blött när tälten ska upp, får se om humöret håller då också.

På tal om tid så känns det lite märkligt att det går långsammare på Autobahn än hemma på E4, men så har det mestadels varit för oss.

Vi har fått med oss en del mat från Castorköket, de har gjort ett mycket uppskattat jättejobb! Det är nog inte många skolkök som ”laddat om” elevernas luncher på det här sättet. Tack Sara och alla andra pärlor i köket! Eleverna och personalen hälsar och tackar!

Jan

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Jennie

    Hoppas ni får sova gott alla ni duktiga ungdomar och vuxna! En stor eloge till er för att ni är så flitiga på att blogga! Man väntar med spänning på nästa inlägg!

  2. Pia

    Jättekul att kunna följa med på resan via bloggen! Här är det regn och blåst, jag hoppas ni har det varmare som ska sova i tält. 🙂

  3. Elever och personal

    Svar till Jennie (2012-06-03 21:26)
    Det kommer lite stötvis beroende på omständigheterna, vem som kör och så vidare. Men vi tänkte ju att ni skulle få höra en del. Inte allt, men en hel del. 🙂

    Jan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.