Christina Harrefors, Umeå

Att bli/vara mamma – det är stort!!!

Jaa, ungefär så uttrycker sig Linda Bengtzing i sin blogg när hon delger omvärlden att hon är gravid. Linda – jag instämmer, det är stort att bli mammma! Att få följa de små liven tills de blir stora liv och lämnar hemmet för att skapa egna liv med flick- och pojkvänner, studier och arbete.

Idag fick jag hem min älskade Josseposse från Göteborg. Hon kom med tidiga morgonflyget och när hon väl klev innanför dörren fick vi en så´n där fin stund tillsammans. Samtal om väder, grannar, bloggar, arbete och lite av varje … det goda samtalet som innehöll reflektion och eftertanke. Det är oxå stort, att som mamma få följa med när de lämnat boet och kommer tillbaka för nya möten och samtal.

Ungefär samtidigt ringde sonen GurraG från Stockholm och hade en del funderingar om huruvida han skall sälja sin bostad nu eller senare, hyra ut eller ej. Jaa, hur skall man veta vad som är rätt, smart och tillräckligt stratetiskt??? Svaret blev ju oxå därefter, man kan inte veta … men ändå … tänk att jag får vara den som blir uppringd, tillfrågad och lyssnad till!

DET ÄR STORT VARA MAMMA, HELA TIDEN, ÄVEN OM UPPDRAGET FÖRÄNDRAS.

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.