Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Har jag blivit arbetsskygg?

Nej, det tror jag inte, bara väldigt ovan! Dessutom har jag bara suttit och flyttat papper, och det är väl inte egentligen min grej. Det finns en anledning till att jag är lärare. Det blir aldrig tråkigt och enformigt, och är dessutom roligt!!!!! När jag satt där och bläddrade kände jag hur det sista av min intelligens kröp iväg ut och lade sig för att dö i en vattenpöl…

Känner mig som världens sämsta förälder just nu. Har inget tålamod med barnen alls. De driver mig till vanvett när jag ropar och de springer iväg istället, eller struntar i det jag säger. Fixar inte det idag. Ve mig, jag är en dålig människa!!!!!

Imorgon ska vi på banken och fixa med lånen. För tillfället känns husköpet avlägset och overkligt. Längtar till torsdag när vi ska besiktiga och jag får en chans att titta ordentligt en gång till. Kanske borde jag ta med kamera och fota? Så att jag kan gå tillbaka och se att det är på riktigt och sant menar jag. Längtar tills vi får bo där och pyssla på med tapeter och måleri. Vi har redan bestämt tapet i trappen, fast det kanske jag har sagt. Vi vet nog vad vi vill ha i vardagsrummet också, fast det får bli ett långtidsprojekt. Det är ju inte direkt som att vi skiter tusenlappar.

Nä, fy för min negativa sinnestämning. Lägger ner.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.