Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Lilla julaftooooooooon, here I come!

Haha! Jag älskar verkligen julen och julklapparna. Det spelar egentligen inte så stor roll vad det är, bara det är köpt med tanke på mig och är inslaget i trevligt papper. PAKET ÄR BÄST! Ja, jag vet. Jag är vuxen nu, men det kan inte hjälpas. Dagen innan julafton kan jag fortfarande inte sova, och på julaftonsmorgon vaknar jag snortidigt. Yes! Jag är så fruktansvärt nyfiken bara!

I helgen (läs: om någon timme) åker jag till Söderhamn för att fira en liten julafton med mina "gamla" universitetskompisar. Det är en mycket trevlig tradititon som vi har roat oss med sedan vi pluggade. Vi byter plats eftersom inte alla bor här längre (trist nog). Vi köper julklappar till varandra för 50kr per person, och det är ganska fantastiskt hur mycket man faktiskt kan få för så lite pengar, om man har tur det vill säga. Vissa år är det nästan omöjligt att komma på, och vissa år gör man fynd! Hur kul som helst!

Det jag kommer sakna mest i år är Lisas (sprit?)glögg. Hemmagjord och fruktansvärt god! Nästa år ska jag dricka en mugg extra (den ska drickas ur rejäla muggar, inte små futtiga glöggkoppar) som kompensation! Ha ha ha! Längtar också efter all julmat. Nu har vi lärt oss att inte ta i så vi kräks. Förr hade vi så mycket mat att det räckte och blev över.

Hoppas vår road-trip går smärtfritt! Håll i håret, för snart sticker vi! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.