Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Äntligen vinterkänsla!

Tack för snön och kylan! Det är helt fantastiskt att bara ta av ungarna ytterkläderna utan att få med sig en skitig vattenpöl och en halv sandlåda in! Underbara vinter! Jag älskar snö. (Ska försöka minnas det i mars-april när jag är less och gnäller på slasket…)

Skrattade åt mig själv i morse när jag skulle forsla avkommorna till dagis. Det gick inte fort kan jag lova! Hade klätt mig som en stoppad korv, foglossning och en vagn med ståbräda som inte gillar lössnö. Det tog sin lilla stund att med myrsteg plöja sig fram. Dagens träningspass.

Måste också få avreagera mig på en spritreklam som retar mig nästan varje kväll nu. Den riktigt sticker mig i ögonen, mer än andra vin- och spritreklamer. Det första man tänker när man ser den är att den handlar om miljön, eller att om vi förändrar oss och gör något annorlunda så kan vi förändra världen till det bättre. "Doing something differently leads to something exceptional." Det låter ju helt fantastiskt, eller hur? Sedan fortsätter det: "In an absolut world", och detta är alltså reklam för absolut vodka. Ska vi förändra världen genom att dricka sprit och göra knasiga saker? Eller behöver man inte ta några konsekvenser av sitt handlande i en absolut värld? Argh, jag får ett anfall!!!!!

Tro nu inte att jag är en sådan som predikar om nykterhet och renlevnad, jag tycker bara att alkohol inte behöver reklam! Jag blir förbannad när jag ser sådan här reklam som bara riktar sig till yngre människor, för inte fanken är den riktad till mig som är 35, eller pappa som är 68… "Ha kul, drick sprit och förändra världen!" Sjukt! Som om det behövdes reklam för att få folk att dricka. Morrrrrrrr.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.