Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Julefriden äntligen över!

Trodde aldrig att jag skulle säga så här, men äntligen tillbaka till vardagen! Nu är det slut på ledigheter, och det känns bra. Mitt jullov blev inte som jag tänkt mig. Det var fantastiskt med all snö, barnens tindrande ögon och julklappar åt alla, men det där runtomkring hängde inte med min förväntan. Kanske är jag för gammal.

Den ena kompisfamiljen hade magsjuka innan jul, jag fick migrän på självaste julafton (och insåg till min förtvivlan att jag inte fick ta migränmedicin utan klara mig med receptfria värktabletter), och den andra kompisfamiljen fick magsjuka lagom till nyår, så vi fick fira hemma själva. Jag är definitivt inte en människa som uppskattar hemmets lugna (ensamma?) vrå på storhelger! Det ska vara många människor, fart och fläkt! Suck. Vad är väl en bal på slottet…..?

Vi gjorde så gott vi kunde. Tände tomtebloss och kastade barnen i snöhögar så de skrek av skratt. Dukade fint med glas på fot och girlanger i mängder. Maken log och åt oxfilé så det kom ut genom öronen. Allt han behöver är en rejäl bit fint kött så är lyckan total. Familjen skrattade tillsammans åt "Grevinnan och betjänten". Natten avslutades med film i soffan och alkoholfritt jordgubbsbubbel. Helt ok.

Nästa år vill jag umgås!!!!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.