Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Mammadrake

En drake slingrade sig förväntansfullt runt sina ägg i morgonsolens värme. Strax skulle de kläckas. Inifrån det ena hördes knackningar, och om man lyssnade nog kunde man höra pip från det andra. Mammadraken sprutade lite eld på sina ägg och rullade dem med en klo. Plötsligt började skalet spricka på ett ägg, och strax efteråt började det andra spricka. Efter en stunds kämpande hade två små drakar kläckts till mammans förtjusning. De var såååå söta, väste och försökte spruta eld.

Vissa stunder är det fantastiskt att ha barn! Särskilt när sängen förvandlas till drakbo i morgonsolen och de mjuka barnen till drakbebisar som vill ha mycket gos! Även mamman får förvandlas, fast det måste nog mycket fantasi till för att hon ska likna en drake. Standad knölval hade varit närmare… 😉

Idag fyller lillebror år. Det är svårt att vara snäll och inte bli för avundsjuk för storebror. Han var väldigt duktig under paketöppningen, men sen ville han gärna ha vissa presenter för sig själv. Helst av allt hade han också velat vara 3 år och minst. -När jag fyller år ska Abbe inte få öppna nåt! muttrade han. Vi höll bara med, för så är det ju. All heder åt storebror. Förra året grät han floder och var helt förstörd, så det går frammåt!

Jag älskar att ha barn. De driver en till vansinne med sina hyss, men de där guldstunderna gör allt värt det. En månad kvar tills vi blir fem. Ett nytt, spännande kapitel i vårt liv.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.