Ciccis tillvaro

Välkommen till min värld...

Lååååångsamt!!!

Jag tror baske mig tiden står stilla! Det gick bättre tidigare när jag i alla fall hade lite mer ork och kunde göra saker för att få dagarna att gå. Nu bara väntar, och längtar, och väntar, och längtar jag. Fruktansvärt tråkigt!!!! Så gott som alla människor jag känner har ju ett arbete och är väldigt upptagna dagtid, och oftast vill de väl göra något annat än att glo på en övergravid val! Jag är otroligt tacksam över att få detta tredje och sista barn, tro inget annat, men nu är det inte roligt längre! Ingenting är sig likt på mig längre, möjligtvis glasögonen då…

Gigantisk mage, gigantisk rumpa och gigantiska rattar. Så ser min verklighet ut. Tror min kropp har misförstått detta med att vara gravid. Det är bebin som ska växa, inte mamman! Har fettreserver till amning som inte kommer att användas, det är helt enkelt för mycket av mig både här och där. Sova bekvämt är en omöjlighet. Man får idissla maten en extra sväng kvällstid, och jag måste sova en stund varje dag för att inte gråta konstant mina sista vakna timmar. Roligt. Nej! Visste jag det här innan jag blev gravid? ….jo, men….

Skjut mig! 🙂 Nej, så farligt är det väl egentligen inte. Slapp foglossning och högt blodtryck denna gång. A walk in the park. Extravikt går att få bort med vilja och våld. Bebin är lätt värd all pina, fast nu vill jag bara föda ut den. 18 dagar kvar till beräknat datum. Suck. Den yngre sonen säger: -Snart får jag en egen bebis! typ varje dag. Storebror försöker dagligen locka ut den med löften om gos. Jag med.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.