Premiärskrivet

Det satt långt inne innan jag kom så här långt.  Men med god hjälp av min son så är jag nu igång med mitt livs första blogg.

Av bloggnamnet att döma så äger jag alltså en massa dammråttor och hundhår. Det är alltid där och det väntar alltid på dej det försvinner inte förrän du själv vill.

Tänk va lite ljus kan göra mycket . Idag när jag var ute med hundarna så såg jag en liten blå flik av himlen och genast så kändes det så mycket roligare att vara ute.  Vi var ute ett bra tag.  Har funderat på att ta skidorna och prova efter skoterleden men det gick över ganska fort (puh).

Den där blå himmelsfliken framkallade en stor lust av att sätta blomfrön. Nu är det väl dags snart för denna förväntansfulla sysselsättning. I är tänker jag bara sätt tagetes och resten köper jag. I fjol hade jag stora ambitioner och satte flera sorter vilket resulterade i att jag hade sjuttontusen jäklasmåkrukor och burkar överallt. Och sen satte jag ut som lite för tidigt så dom la av, inte alla men nästan.

Förrästen den beiga hunden heter Zonja och är min gullegris. Gråhunden heter Zappo och är också en gullegris. Hej på ett tag.

3 kommentarer

  1. Medium

    Kära du!

    I denna vinter- som tidigare visat sina modiga grader-nu har detta lagt sig, har du med din blogg visat vilken kraftkälla du har att ta ur-något att tänka på? Dina underbara hundar är en viktig del i vardagen-tänk dock på att när fredagen kommer vill de ha var sin godispåse!Då i form av ett köttben?

    Att storsele har något att framhäva-har alla förstått,
    men detta var en blogg av största rang!

  2. Mikael Fjällstedt

    Hej Monica! Roligt att du hittat hit till oss. Jag var upp till Storsele idag och skottade taket på garaget. Vilket arbete. Men träning har ju aldrig skadat kroppen säger dom. 🙂

    Hoppas att du ska trivas här.

    Mikael.

  3. Thorsten Johansson

    Hej kära svägerska!

    Att också du blev datafrälst. Nu fattas bara medlemsskap i Tradera och E-bay. där du kan utveckla många främmande språk genom att maila till olika säljare runt om i världen.
    Är det nått för dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.