Rynkhysteri

Slog på tv n i morse och slötittade lite till morgonkaffet. Naturligtvis så blev det reklampaus och Då.

En kvinna som var i min ålder var alldeles förtvivlad över att väninnan var mycket vackrare än henne. I mittt tycke så var väninnan som en blankpolerad barbiedocka helt utan karktär. Det är ju inte klokt. Dessutom så skulle den här cremen vara helt naturlig med oljor, mineraler, the och frukt.

I min värld så skulle det alltså gå lika bra med betong och kompost, då har man ju alla naturliga tillsatser man behöver.  Man ska vara stolt över att man har ett utseende som skiljer sig från alla och en var. Tänk om alla var lika, vilket helsike det skulle vara att komma ihåg vem som var vem. Nog om detta.

Jag måste bara tala om vilka härliga människor det bor i Storsele.  Trots att jag inte är barnfödd här så känns det som MIN by och rötterna har börjat gräva sig riktigt djupt.

Tack för idag  tack för en underbart vanligt dag.

7 kommentarer

  1. rönki tjering i ume

    Hallå!
    Vad skulle vår värd byggas av om inte vi naturliga människor utan krämer och flås,ställde upp med s k låtsad
    engagemang. Jag är mycket stolt över mina rynkor i parti och minut, ser dem som mkt värdiga livserfarenheter.
    Tänk dig om du vore slät-har ditt liv gått dig förbi?

  2. Monica Ernstsson

    Svar till rönki tjering i ume (2010-02-11 10:58)
    Hå och hej jag förstår vad du menar. Min kära syster och jag älskar att vi är lika men ändå olika. Och det bästa av allt, våra livskamrater älskar oss som vi är.

  3. Monica Ernstsson

    Svar till Mikael Fjällstedt (2010-02-11 09:48)
    Känns det inte som ett måste att flytta hit på allvar. Du har ju hus och allt. Då skulle du kunna hålla på och gulla med alla dina bilar lite oftare.

  4. Kristina Norman

    Jag håller med fullständigt…och vill man ha naturliga rynkutslätare kan man alltid lägga på sig ett par kilo… Inget slätar ut rynkor som lite extra fett… men det för ju med sig andra sorts problems istället, så det gäller att hitta balansen där…
    ;D

  5. Mikael Fjällstedt

    Jadu Monica, Stefan säger ju detsamma. Jag vet inte måste nog fundera på saken. Men själv trivs jag bra i Storsele och det hus jag köpte. Vilka möjligheter det finns där. Till sommaren får vi ut och åka raggarbil och skrämma gamlingarna i grannskapet. :):):)

  6. Mikael Fjällstedt

    Jadu Monica, Stefan säger ju detsamma. Jag vet inte måste nog fundera på saken. Men själv trivs jag bra i Storsele och det hus jag köpte. Vilka möjligheter det finns där. Till sommaren får vi ut och åka raggarbil och skrämma gamlingarna i grannskapet. :):):)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.