fisketävling

Jaha då har man varit på fisketävling. Så mycket folk har det nog aldrig varit på baksjötjärnen i Vilhelmina.

Då vi kom så var vi lite sena men det fanns utrymme ändå. Då vi hittat den plats som vi tyckte var den mest ulitmata så skred vi till verket. Hasse var hjälpsam och borrade hål. Maggot på och så var man igång. ………………………………………………………………………….Suck. man ändrar fotställning………………………………….Suck ………………..lite kaffe kanske…………åh solen skiner ju riktigt varmt……………………………………….Hmm Hmmm………………….Det hände inte mycket i fiskeväg.

Tyvärr så blev jag fisklös. Men det gjorde inget. Det var en fantanstiskt fin dag. Och det är otroligt vad mycket hundar folk har. Alla möjliga och omöjliga sorter. Men mina gullegrisar är ändå finast.

Har fått många hälsningar på alla hjärtans dag, jag skickar många blöta pussar till alla i familjekretsen och en särskilt stor en till min älskade Hasse.

När jag skriver detta har det börjat att skymma lite och det blir så där ljusblålila ute. Vilken häftig färg det är nästan så att man väntar sig att snödrottningen ska komma åkande efter sin vita hästar. Nu skenade fantasin iväg lite för mycket tror jag.  Hej för den här gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.