tidsförskjutning

Då sitter man alltså och glor mitt i natten på skidåkning. Hoppas att nästa vinter OS blir på ett ställe med mindre tidsskillnad.

Idag hade vi möte med skoterklubben och efteråt så smaskade vi på köttsoppa med klimp. Det är märkligt att gammal matlagnningskonst känns bäst. Jag vet inte om det är åldern eller?

Kan man få säga att nu får det vara nog med  kylan, jag och Zonja orkar snart inte mer. Vi pälsar på oss så fort vi ska ut men det vill liksom inte riktigt hjälpa. Pratade med grannen ikväll, han har just kommit hem från 40 grader varmt. HAN FRÖS.

Har suttit och pillat på datorn ganska mycket ett tag, jag håller på att lära mig ett och annat. Jag har hittat ett spel som heter "Yeti bubbles" det har blivit beroendeframkallande. Av 10 nivår så har jag tagit mig till 8:an. Otroligt löjligt men otroligt roligt. Jag ska lägga in mer bilder på hundarna så småningom när jag lärt mig det helt och fullt, just nu får jag hjälp av min son Pierre.

2 kommentarer

  1. totte-60

    Ja, era två hundar är helt underbara. En sak som vi upptäckt i Storsele är att trots så många hundar i byn så är det jätte rent efter vägarna och i byn, det skall ni alla ha beröm för.
    Här på Mariehem är det inte så, man måste kryssa rund hundarnas skit.
    För någon dag sedan, när jag och min hustru var på promenad passerade vi en stor hög av bajs, nära högen låg ett blått märke.
    Gissa vad som stod på detta märke, jo, ”NU HAR DU SKITIT I DET BLÅ SKÅPET”. Jag tog vara på märket varvid min hustru frågade mig vad jag skulle med det till. Jag svarade att det kunde vara bra att ha. Så blev det också i veckan som gått, jag bara undrar om jag rent av skulle skicka märket till vederbörande PERSON(ER)?

  2. Eje Zakrisson

    Hejsan!
    2:a försöket på Yeti Bubbles = Level 8!!!
    Snart är jag ikapp och förbi!!!
    😉
    Lev och må!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.