Underbara gubbar

Kikade lite på VK  och fick syn på kalendern ifrån Jutis. Man blir alldeles varm i hjärtat. Alla dessa män i sin rätta miljö. Ingen såg generad eller obekväm ut när som poserade framför fotografen. Man fick sig ett gott skratt i alla fall.

Idag har det verkligen känts som vårkänning i luften. Man suger i sig solen som en törstande. Upptäckte till min glädje att mina amaryllisar har fått nya knoppar så snart är det full blom igen.

Grannen kom in ikväll och deklarerade nöjt att han fått 3 stora rödigar på pimpelfiske idag.  Det var visst fiskepremiär på Lill djupsjön i Rembacka. Måste fara dit nån gång.

Igår hade jag fredagsmiddag bestående av Budingar. (kokta älgköttbullar) låter kanske halväckligt men det är faktiskt jättegott.  Är det någon som kommer på nån urgammal maträtt från inlandet så är ni välkomna att delge mig denna. Gammaldags mat är ju ganska nyttig (slowfood) som det heter. Tänk va märkligt jag tyckte att jag hade så mycket att berätta men hjärnan tog visst time out. Lite kaffe på det här skulle sitta bra, så tack och hej för den här gången.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.