Fantastiska uppfinningar, han och hon, vasaloppet.

Det slår mig varje gång jag ska till att städa. Vilken fantastisk uppfinning dammsugaren är. Man städar överallt på en gång och fort går det. Jag är djupt tacksam och rörd över min ständige följeslagare, det är en blå och grön Wetrok. Det är konstigt men jag benämner min dammsugare med ett manligt genus. Varför gör man det?  Fartyg är hon, traktorn är en han, och sirapsflaskan är en hon. Märkligt. men så är det tydligen.

I morse så startade jag som vanligt i vasaloppet. Mycket folk lite rörig start men humöret var i topp. Köade en stund i flaskhalsen i början. Glidet var fantastiskt bra dimman av flera tusen flåsande åkare låg tät i luften. Spänningen var på topp.  Ett snabbt hopp upp ur soffan för att fylla på kaffet och bre smör på rostefrallan.  Jah då var man i spåret igen.

Gjorde en del avbrott för hundrastning och tvättmaskinstömmning men slutligen så gick jag imål i Mora. Långt före alla andra HURRA..

Va härligt med söndagar då masar jag och sambon bara runt och gör det nödvändigaste. Ibland kan det bli mycket gjort ibland inte. Det beror på rolighetsfaktorn i den som ska göras.

Blev förrästen jätteförvånad då jag så att Mikael (mikaels tyckarblogg) hade haft besök av Calle Moraeus.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.