Skotersafari till Saxnäs

I morgon bär det av till Saxnäs, då far vi en hel hög med folk, skotrar och hund till Fjällgården. Vi blev ett muntert gäng från Storsele med omnejd som far. Jag hoppas innerligt att vädret blir bättre för nu snöar det som bara den.

Jag själv ska inte köra skoter. Jag har anmält mig till proviant gruppen bestående av mig själv och Zonja. Vi ska åka bil till Stalon och ute på Stalonnäset har vi fått låna Stalons skoterklubbs kåta. Väl där ska det eldas och kokas kaffe och ätas bullar som jag just har färdigställt. Måste leta reda på storgrytan för dom ska ha varmkorv också.

I fjol så for vi till skoterhotellet i Umnäs. Det var jättetrevligt. Vi åt god mat och tjoade sedan i puben till sent. Även då hörde jag till mat trossen. Det är självvalt eftersom jag är lite bekväm av mig. Det är skönt att sitta i en varm bil och lyssna på bra musik på väg till slutdestinationen.  Alla brukar lasta in sina väskor i min bil så det kan bli lite trångt i baksätet då vi far.  Som sagt jag ser fram emot att få fara till Fjällgården och äta, tjoa och umgås. Jag får väl berätta mer när vi kommit hem igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.