Himmlars va kul

Himlars va kul vi hade på vår tur till Saxnäs. Vädret var godtagbart och lederna okej förrutom Njakaleden som var under all kritik. På Fjällgården hade vi bokat vandrarhemmet och där bodde vi som kungar. På kvällen var det middagsbuffé som var superb. Anna och Rolf var verkligen duktiga och trevliga värdar och matlagare.

Ett par öl senare så vart det dansning och allsång uppe i puben. Sweet home Alabama var det många som sjöng med i så den spelades ett par gånger. Alla var glada och stämningen var hög.

På söndagsmorgonen vart det frukost vid 8 tiden. Solen sken och det gjorde även dom som var uppe och åt frukost. Hemfärden gick över Gitsfjället och där var lederna som en dröm. Alla var mer än nöjda. Det är faktiskt första gången som jag ångrat mig lite att jag anmält mig till mattrupperna. Nästa år så ska jag nog köra skoter jag med. Det var skönt att komma hem. Pannan hade stannat så det var bara 13 grader varmt i huset (typiskt) men sedan jag sparkat igång flisen igen så blev det fort varmt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.