Nya tider, nya medborgare

Hå och hej

Idag har jag varit på dop. Min sambos dotterson döptes. Han var helt underbar under hela akten och när prästen höll upp honom så skrattade han .  Underverket heter Thor. Att bebisar kan vara så gulliga det hade jag nästan glömt, det var 24 år sedan jag själv var med om denna cermoni. Jag vet inte vad ni tycker men cermonier är för mig viktigt i vissa sammanhang. Just det här med dop är rörande. Det känns viktigt.

Tiden går hå hå ja ja. Tiden går det är tur att det bara syns på barna. Det här med barn-barn är väl helt fantastistkt. Man får gulla och skämma bort och kollra och och och allt som hör till och sen behöver man inte ansvara för resten. Egoistiskt va? men det är väl vad mor och far föräldrar är till för eller?

Min syster son har också nedkommit med en son, eller närmare bestämt hans flickvän. Det är helt fantastiskt. Då är det inte länge förrän man blir bjuden på dop igen. Jag hörde ryktas om att den pojken skulle heta Oskar.  Då måste förståss gammelmoster närvara.

Det är härligt med ungar. Jag undrar när mina barn, en son och en dotter får några nya medborgare.  Man måste ju få undra, eller är man egoistisk på gamla dar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.