Vårskaren höll trots vikten.

Hej.

Jag har inte skrivit på ett ganska långt tag men ibland så blir man liksom tom i skrivfingrarna.

Var ute med hundarna i morse, vårsolen flödade och skaren var ett faktum. Jag kom ihåg barndomens skaraföre då man tog cykeln och cyklade på skaren mellan granarna i skogen.  Det var ett tag och många kilon sedan.  Skulle jag våga prova. Tidigare försök har alltid slutat med snö full i stövlarna.  Döm om min förvåning vi svävade ut på skaren i full fart mellan träd och stubbar (underbart). Ibland så blir man så löjligt lycklig över så lite.

Vår fiskeresa till Ransaren blev lyckad. Det hade varit mycket vatten på isen tidigare men genom minusgrader på nätterna så hade ytan frusit till så vi kunde fiska torrskodda. Vädret var väl inte direkt bra men det dög. Letade man bara lä så blev det både kaffe och grillade smörgåsar och en tupplur. Det är fantastiskt vad man kan vila hjärnan från allt när man fiskar. På måndagen så kändes huvet som nytt. Färsk röding är det godaste som finns.

Hej på ett tag.

En kommentar

  1. solsken på dej

    våren har med rätta även kommit i länet!Förstår att detta går i kors med isfiske, men ”de e ju kallt på nättren”
    samt att man upplever ljuset på ett ”ebarmeligt” sätt….
    viktminskning har visat sig ha katastrofala följder, människor som minskat i vikt visar sig har mindre positiv livsåskådning samt ej naturnära. En forskare från Alabama hade t o m hittat en ”magerskrank” som velat som sista vilja att öka i vikt-var glad-alla andra är det! Visst är västerbotten underbart? Tack för ett fint skrivet inlägg,
    hoppas att golvet blev bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.