Nytt uppåt väggarna

Hej

Nu har vi äntligen fixat vårt vardagsrum. Mina utsvävningar om målningar i taket blev för mycket. Taket blev snyggast helt vitt. Traditionsenligt tråkigt men det blev jäkligt ljust och luftigt. Skaparlusten kröp ända under golvmattan. Trägolvet därunder slipades och vitlaserades. GUD SÅ BRA DET BLEV.  Till och med hundarna tassade runt och tycket att det var alldeles underbart, tuggbenen såg så trevliga ut i kontrast till det vita golvet.

Matte och husse har däremot en annan åsikt. Förut så har man hängt tavlor för att förvilla och dölja eventuella ojämnheter i tapetsering och dylikt, nu när väggarna är toksläta så nänns man nästan inte spika i dom. Väggdekorationerna får vänta ett tag till tror jag.

Valborg närmar sig och allt som hör till. I år så får vi besök av några vänner från Rödö i Norge. Hoppas att dom kan några bra vårsånger att sjunga till brasan. Det är ovanligt mycket snö kvar i år så vi får väl se om vi tar oss fram till brasan eller stå en bit ifrån.

Talade med min kära syster i Umeå idag. Ibland så bara längtar jag så otrorligt efter henne och då är det skönt att kunna prata via telefon. Jag hoppas att jag kan åka ner och hälsa på henne snart.

2 kommentarer

  1. Åsa

    Hej
    Och tack för senast. God mat,skön bastu och trevligt sällskap(om inte en och annan var så trött)

    Hoppas ni får en riktigt trevlig Valborg
    Kramiz

  2. Monica Ernstsson

    Svar till Åsa (2010-04-29 10:46)
    Ja du, har man ätit och bastat så blir man slö. Och glöm inte att det varit uteaktiviteter tidigare på dagen, då vore det väl konstigt om man inte vart trött. Skönt tycker jag. Den som sover syndar icke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.