Såpa och hundparfym

Äntligen en riktig vårdag. Satt ute på bron i morse och drack kaffe och delade ostsmörgåsen med Zonja. Såååååååå ljuvligt.

Öppnade alla dörrar och ut med mattor och storstädning. SÅPA tänk va gott det doftar har svabbat av i restaurangen och hemma, nu doftar det såpa i hela huset. Zonja tyckte också att det var härligt (ute alltså). Då jag var klar så kom hon in glad som en lärka och nyparfymerad av något som jag inte vill veta vad det var. Hon var helt oförstående till varför det blev duschning.

Igår kväll var jag på ett möte med många trevliga människor. Själen behöver utvecklas och då växer man mer i sin självkänsla och empati till andra. Livet känns med andra ord ganka bra idag. Och det förståss min älskade sambo Hasse kommer hem från jobbet idag efter en hel vecka i Malå. Både jag och hundarna gläder oss.

Och en sak till, krama någon idag jag lovar att det kommer att kännas mer än bra.

2 kommentarer

  1. totte

    W000M!

    Med såpa och gott humör kommer du långt, då kan det ju vara lite knepigare med Zonjas parfym? jag hoppas att husets hjärta har gått igång,samt att ni på lördagskvällen dricker lite kokkaffe och firar!
    Att det finns trevliga människor bland alla otrevliga, är en sann sak, det gäller bara att gallra…

  2. Eljest...

    Vilken ost gillar Zonja?Det är viktigt för pälsens skull, likaså kanske för hennes ögon….Har genomgått en förändring i min hårpäls-mkt nöjd! Så var det trevligt folk-de måste väl finnas när man själv är trevlig? Annars får de väl stå i skamvrån…..Nu drar kaffetarmen-skynda dej hit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.