Yes, Yes, Yes det är måndag.

Hej

Det är helt otroligt vad lite det behövs numera för att man ska få träningsvärk. Först det här med småbarnsvyssningen. Sedan trappspringning. Jag sprang upp och ner i 4 trappor med tvättkorgen till vandrarhemmet och jäklars vad ont jag har fått i lårmusklerna. Jag trodde inte att man var så förslappad men tydligen………..

Morgonpromenaden med hundarna blev väldigt stillsam. Zonja blev lite irriterad över det men hon får väl träffa grannhunden senare idag och rasa av sig.

I lördags var jag på klassträff på hotellet. Först tänkte jag inte gå men nu ångrar jag inte en sekund. Vilka goa människor det har blivit av kamraterna, nu var ju inte alla i klassen där men dom som var där va det jättekul att träffa.  För övrigt så var det countryafton, men det var inte många cowboys/girls.  Noicemakers är som lite eljest men vad bra dom är.  Jag och alla andra sjöng med för full hals när Ox´n spelades. En jäkligt rolig kväll blev det.

Idag är det måndag=min dag. Då gör jag bara saker som jag har lust med. Konstigt nog så blir det oftast gjort mer, ganka knäppt men så är det. Prova att ha en egen dag.  Förut så tyckte jag att måndagar var pest, men nu längtar jag nästan till den dan.

Min älskade sambo har i helgen färdigställt ett rum till mig där jag kan har alla mina hobby grejer framme. Gudars va glad jag är.  Hasse du är bäst.

Hej då för nu ska jag gå och pyssla i mitt alldeles egna rum fyllt av visioner, ideér och en massa fantasi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.