Livet återvänder

Va skönt när ljuset har återvänt man lever liksom lite mer.

I morse så hittade jag världens videkissar dom var jättestora nästan så att man skulle kunna kalla dom videkattungar. Nja nu tog jag väl i, men ändå.

Min sambo var till fjälls i helgen på fisketur. Det stormade och snöade/regnade som tusan, och fisken dom var inte på taget. Skörden blev tunn men dom hade ju fått umgås med varandra, grabbgänget.

Påsken närmar sig med stormsteg, det känns kul. Jag ska förrästen fara upp till Skikkisjön på påskdagen och fiska. Pimpeltävlingen vill man ju inte missa det är väldans trevligt. I fjol fick jag inget men i år så!!!!!!

Så har jag äntligen blivit mormor. Min dotter och hennes sambo har lyckats klämma fram en liten tjej (sötast i hela världen) förståss. Jag blir alldeles tårögd bara jag tänker på det lilla livet.

På lördag kommer min son hem. Han har varit och jobbat uppe i Kirkenes. Det ska bli intressant att höra hur det var. Tittade på kartan och det var väldigt långt bort och alldeles för nära rysslands atomubåtsflotta som ligger och läcker i ishavet. Burr.

Nu ska jag och min granne Gunilla ta oss lite kaffe i solskenet innan vi måste ta itu med dagens vedermödor och glädjeämnen.

Tjingeling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.