Club Janders

Hello!

Då kan vi äntligen visa upp vår nya t-shirt som man köpa om man blir medlem i Club Janders som man gör via vår hemsida www.janders.se. Förutom t-shirt så blir det lite smått o gott med tidig information om det som händer och ska ske, rabatt på vår nya cd (signerad) som kommer att dyka upp under hösten osv. Kul!! Antalet medlemmar ökar hela tiden och det glädjer oss.

Tack till Carina som ställt upp som modell 🙂

  

Tills vi hörs igen… Ha det gott!

Mvh Peder
 

4 kommentarer

 1. Wilhelmina Schedin

  Fin tröja, Heja Carina vad kul att se dig här. Snälla Janders, jag skrev något fint I Er hemsidan I gästboken, www. janders.se Då sa formuläret / scriptet att min e-mail address var fel. Testade flera addresser jag har, men det gick inte heller. Testade i IE och Firefox, blev fel också. Kunde inte skicka mitt beröm 🙁 Ser I gästboken att senaste som skrev där, skrev 2013-02-10. Jag misstänker att flera har försökt skicka något men inte lyckats. Snälla se över felet, ni går miste om respons på det viset. I detta vk blog är det inget problem med min sdrass.

  • Janders Orkester (inläggsförfattare)

   Hej! Tack för det! 🙂 Vi ska absolut se över det här angående gästboken, tack för den informationen! Mvh Janders

   • Wilhelmina Schedin

    Tack för svaret. När det är ordnat på er hemsida vill jag även gå med I club Janders. Och länka Er till min hemsida. Men jag vill då helst att gästboken fungerar.
    Idag fungerade det inte än.
    Nu skall jag snart gå ut och kanske träffa Carina. 🙂

    • Janders Orkester (inläggsförfattare)

     Hej igen! Nu skall det fungera på gästboken och du är varmt välkommen till Club Janders! 🙂 mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.