En trevlig helg!

Hej på er!
Ja då har vi haft en liten sväng uppåt i landet i helgen och en lyckad sådan dessutom..
Avresa från Innertavle kl 14 i fredags för att åka till Boden, alltid intressant vilken hyrbil man får köra, blev Mercedes den här gången.
Vi har skapat en en tradition att någon mil utanför Boden då ringer vi Max o beställer en jättestor sallad var..eller hur var det med det där nu… 😉 så då är det bara att sätta sig o käka innan man åker till parken.där blir man alltid mottagen av arrangören Hasse på bästa sätt o det är så trevligt att bli det. Efter sedvanlig riggning o soundcheck så körde vi igång och med ca 300 dansande så var det lyckad kväll och kul att spela.Väldigt fint dansställe med ett lite ovanligt dansgov som är gjord av aliminium, låter konstigt men verkar gå alldeles utmärkt att dansa på. Eftersom vi skulle till Fromheden på lördagen så var det ingen större stress att rigga ner utan vi satt en stund o prata o fika med arrangören o lite annat folk..men eftersom det är ont om roddare o ingen annan som gör det åt oss så är det bara att till slut börja packa ihop =)!
Efter lite inhandling av frukost på ett nattöppen mack i Boden så styrde vi färden mot Fromheden och vi skulle köra lite genvägar hade vi tänkt så det vart lite sightseeing kändes det som och om det gick fortare än att köra via Skellefteå må vara osagt men samtidigt så får man ju sen hel del fina byar o vyer.. Så klockan halv sju på lördagmorgon så styrde vi in på campingen där vi hade fått en stuga att bo i och det gick nog ganska fort att det blev tyst omkring oss…

Vi vaknade upp till en strålande morgon och även om man är rätt så trött så vill man ju inte sova bort dagen heller så vi fikade o gav oss ut på äventyr! Christer styrde färden mot golfbanan som finns där, en niohålsbana och jag vet faktiskt inte hur det gick för han med spelet men han blev då rätt så biten av knort o annan ohyra..
Jag o Matte vi lånade till oss fiskespön för nu skulle det fiskas! En lite sjö dom har inplanterad regnbågslax så tänkte vi att det här är nog fort gjort att dra upp några rackare men tja..vi fick då iallafall se dom simma förbi oss i vattnet och så fick man ju bättra på solbrännan!
Eftersom det var gott om tid så fick vi passa på att känna på lite nya låtar o annat innan vi började och det är alltid skönt att ha tid på sig.Middagen blev vi bjuden på av min mor o Kjell och deras vänner, regnbågslax var det på menýn förstås..

Själva dansen var otroligt skoj med rätt så mycket folk och bra stämning! En riktig höjdarkväll helt enkelt! =))
Säger som Matte sa i pausen..’man vill inte att kvällen ska ta slut!’

Packa ihop och hemfärden gick strålande så runt kl 5 i morse så hägrade sängen och man somnade med ett nöjt leeende..

Nu ser vi fram mot nästa fredag då vi åker upp till Dorotea för att spela på en firmafest för Polarvagnen! Det ska bli trevligt!

Ha d gott så länge så hörs vi o ses!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.