Ny trevlig bekantskap!

Hallå där!

Igår hade vi Allsåklubben som ligger några mil ovanför Överkalix på menyn och det är nu några år sedan Janders var där så det kändes spännande att få åka dit igen. Resan gick bra med ett matstopp vid Töre och vi var uppe strax efter kl 18.00.

Allsåklubben ligger vackert till vid en sjö och det är då en arrangör som heter Roland Johansson som drivit dans där sedan 1961.. Imponerande! Han hade även kvar alla gästböcker från band som besökt stället och det är en liten kulturskatt att bevara och kul att titta i.
Gick strålande med avlastning och riggning fast vi höll på att flyta bort i 25 gradiga värmen men vi klagar inte.. Kändes som att det kunde bli en magisk kväll. Fika fick ochså göra ute i en berså som finns mitt på gården. Satt bara fint det..

Kl 21 drog vi igång och det började fyllas på rätt så snabbt på dansgolvet. En liten teknisk paus fick vi dock ta pga en fjäder som sitter i kickpedalen gick sönder men efter några minuter var vi på g igen! Vi hade en supertrevlig kväll med ca 200 personer och svetten rann lika mycket som på dom som på oss! =) Härlig sensommarkväll var det! Vi avslutade strax efter kl 01 för vi var ju skyldig danspubliken några minuter tack vare fjäderstrulet före paus. Några varmkorvar och sedan ombyte och det härliga nöjet att packa ihop och börja ge sig av hemåt dom 40 milen runt 02.30. Efter att lämnat av Christer i Piteå och sedvanliga rutiner med släplämning i Innertavle och hyrbilen som skulle köras till Sixt så kunde man krypa till kojs runt kl 08.00 i morse.

Nu jämarn börjar skivan närma sig med stormsteg! I veckan så ska den sista körsången läggas på och efter det är det dax för finliret med slutmixning och konvulutet osv..
Kul, kul! =) Håll koll på www.janders.se när den börjar säljas..

Nästa gig är den 28/8 då vi åker till Långträsk för tredje sommaren på raken! Det ser vi fram emot..

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.