Trevlig juldagsspelning!

Hej där ute i snöovädret!
Som tur var det lite bättre väder när det var dags för oss att fara på fredag ner till Bredbyn. Vi starta kl 13 redan så att vi i lugn o ro skulle hinna kolla genom några grejer på soundchecken. Efter att vi plockat upp Matte i Nordmaling och en korv i Ö-vik så kom vi till Bredbyn ca halv fyra och efter lite hjälp av några Bredbynsbor så hitta vi till Olympia där dansen skulle vara. Var lite uppförsbacke men med härlig fyrhjulsdrift så var det bara att gasa på!
Efter ett väldigt trevligt mottagande av Gun som även hade en otroligt fin service mot oss kvällen igenom med mat, dricka på scen hela tiden, gofika i paus osv. Härligt, härligt.. !
Alf kom strax efter oss, han hade startat kl 08 redan från Örebro så han hade några mil i benen vår gode basist när han anlände men det var inga problem, humöret på topp som vanligt!

Kl 21 så knackade jag igång kalaset och det fylldes på hela kvällen eftersom med folk som ville ha kul, kanske dansa bort lite julskinka t.om.
Vi hade trevligt besök av en kollega till oss, Ola från Ola & jag som även var och gästspelade på slutet med oss. Han tog över trummorna helt enkelt och det gick ju alldeles utmärkt! =)
Även besök av Micke som är arrangör i Moliden, detta härliga dansställe på sommaren! =)
Var helt enkelt en trevlig kväll med glada människor och en helt ny bekantskap för oss detta Olympia, ett jättetrevligt o stort dansställe som ligger beläget på Anundsjös IF idrottsplats. Vi hoppas förstås att få återkomma.. =)

Gick bra med nedriggning och strax efter kl 02 så styrde vi färden hemåt, en burgare i Ö-vik satt som en smäck och efter att ha lämnat släp i Innertavle så kunde man krypa ner i sängen runt kl halv sex..
Nu laddar vi inför trettondagsafton och hotell Vännäs som vi spelar för tredje året på raken, det brukar vara skoj hos Bertan den här kvällen!

Bilder från dansen kommer att finnas på www.janders.se som vanligt!!

Tills dess så önskar vi i Janders alla Ett Gott Nytt År!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.