Ekergårds fisk och grönt

Semester : Försök att bli en betydande man

För den belästa är undertiteln en referens till Mannen utan egenskaper av Robert Musil. Saken är den att en av de udda grejerna i mitt CV är att jag har varit i Österrike, Musils hemland, och gjort micropropagation av växter. Det var en del av att jag det året flängde omkring i Europa, med fåfäng förhoppning att det skulle leda till något. Vara ett substitut för de universitetsstudier jag hade problem att fullfölja. DIY-university.

På sätt och viss önskar jag att man kunde försöka igen. Tänk om man under semesterresor kunde träffa och utbyta kunskap med tillräcklig framgång för att man själv skulle bli en betydande man. Storslagna planer, är i och för sig sällan en bra ide.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.