Ekergårds fisk och grönt

Ambivalens om skapande som hobby : Weird Wild North

När Broder Daniel släppte sin andra skiva fick gruppen, i ett pressmeddelande, förklara att även om grundidén hade varit att släppa en skiva och sedan aldrig spela in något mera, så gick det inte att sluta vara kreativ. Det är svårt att sluta vara kreativ, även om du, tidsskillnad från killarna i Broder Daniel, inte är framgångsrik. Även om det egentligen är hopplöst.

Ja, kreativitet, mina projekt har alltid varit mer avskalade, men en gång i tiden började jag på en dystopisk roman om norra Sverige. Men naturligtvis har jag inte egenskaperna som krävs för att skriva en roman. För att ändå göra något av ide skapade jag en powerpoint-presentation om min ”worldbuilding”. Så nu är frågan om jag ska posta den här eller ej? Ok, i och med att du läser detta, så postade jag det. Se här:

Om jag verkligen får några visningar eller om det kan leda till något bra att jag postar här, ja det är två frågor jag inte har svar på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.