Gäsp.. Ännu en dag i den rosa sidenskjortan……

 

  Vaknar upp lika harmoniskt som vanligt efter minst 10 timmars lika harmonisk sömn, sträcker på mig förnöjt  ler lite när jag tänker på de stackars friska människor som tvingas gå till sina arbeten, de skulle bara veta, lite sjukdom skulle ge dem en lika mysig och avslappnad tillvaro som min. Stackars satar! 

Varför väljer de inte ett liv med kroniska sjukdommar, jag kanske inte är så smart men jag är sjuk och samtidigt frisk, det går att vara det i dagens Sverige, bara skickka in ett läkarunderlag och söka sjukersättning, fyra månader senare dimper din friskförklaring ner, sen är det bara att njuta av ett liv i överflöd, enklare än så kan livet inte bli!

Få se nu vad jag skall göra av den här dagen, vad jag skall ha på mig vet jag, min alldeles nyinköpta rosa sidenskjorta sponsrad av Umeåkomun, ett litet bidrag som bara damp ner, otroligt enkelt ! Andra må titta på sina aktiekurser och följa räntans väg, jag tar mig en titt på Bidragsmarknaden, hittar just inget jag kan söka i dag, men vem vet  imorgon kanske det dyker upp någon ny försäkring som döpts om till bidrag, då klipper jag till direkt! Här vilar inga ledsamheter, bara fylla i ett kort litet frågeformulär och bidraget är ditt!

Tar en pralin till, hmmm… Undra om jag skall ta mig ner till det nyöppnade trendriktiga gymet " El sjukgymnasto" eller kanske helt enkelt bara somna om i min rosa sidenskjorta, de där mysiga gula tabletterna gör mig lite så där skönt trött, så får det bli jag sover en stund till medans ni andra försörjer mig, får så är det väl???????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.