När rinner tårarna????

 

 Det märkliga med människan är att vi vänjer oss vid våra situationer, annars går vi som är utsatta för utförsäkringarna och slaveriet i Fas3 under, flera av oss har precis gjort det gått under, och valt att avsluta sina liv, de människorna och deras anhöriga är med mig varje dag i mitt hjärta!

Tyvärr går det inte längre att får fram någon självmords statistik, eftersom FK inte längre tar fram någon, detta sen 2008 samma år som utförsäkringarna började!! Kan ju tyckas lite märkligt.

 Själv gråter jag inte längre av ilska, frustration, eller när handläggarna på FK kränker mig, jag gråter inte heller när jag får avslag, jag gråter inte heller när pengarna bara räcker till det absolut nödvändigaste, eller när jag inte har råd att köpa ett paket Ipren, fast jag har huvudvärk, eller när mina vänner skall göra något trevligt och jag måste säga nej, jag gråter inte längre när jag trots att jag är sjuk får stå med mössan i handen och be om pengar på socialkontoret! Nej då kommer inte längre några tårar för det är den verklighet jag lever i ! 

Tårarna rinner istället på mig när någon ler mot mig, när någon bryr sig om vår utsatthet, när någon slår hål på lögnerna som sprids i media, och som ett mantra forsar ur munnarna på vår regering från helvetet! När någon visar medmänsklighet, då rinner mina tårar!!! 

Förövrigt önskar jag att jag kunde köpa mig en kulglass och sitta i solen vid älven!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.