Nu avslöjar jag vad det står i mina läkarutlåtanden……….

 

    Har inget att förlora längre, vill bara att sanningen skall komma fram! 

Därför får du här läsa vad som står längst ner på mina läkarutlåtanden, och utlåtandet från Handläggaren på AF, även motivationen på FKs avslag!

Varsågoda!

Min läkare skriver (hon är överläkare och specialist) : " Alla rehabinsatser är uttömda och arbetsförmågan bedöms vara permanent nedsatt med 50% för all framtid, och det gäller alla befintliga arbeten på arbetsmarknaden"

 

Min handläggare på AB skriver: "Arbetsförmedlingens bedömning är att Ann Brehmer ej kan anses stå till arbetsmarknadens förfogande, varken på öppna arbetsmarknaden eller i anpassat arbete. Det är därför inte aktuellt med någon arbetsmarknadspolitisk insats"

Försäkringskassans beslut : " Försäkringskassan avslår din ansökan om sjukersättning på 50%!"

" Motivation ; I läkarutlåtandet står att du lider av………………… Detta leder till…………….. ( Här cencurerar jag) Försäkringskassan bedömer att det medicinska underlaget INTE styrker att arbetsförmågan är stadigvarande nedsatt på grund av sjukdom i förhållande till förvärvsarbete på hela arbetsmarknaden"

Mitt tredje avslag. 

Jag är inte ensam innan året är slut är vi 70 000

Den 16 sept blir jag på nytt utförsäkrad, allt börjar om, helvetet börjar om! Nya utredanden, nya bedömningar, nya tester, nya möten!Vet faktiskt inte hur länge jag skall orka!

Aldrig i mitt liv har jag varit arbetslös, trots att jag blev sjuk när jag var 22 har jag alltid kämpat alltid arbetat, men tillslut tog min sjukdom över! Nu är jag heltsjukskriven lever på nåd med hjälp av ekonomisktstöd!

Vi är 70 000 innan året är slut! 

70 000 "Enskilda fall"

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.