Intressant dag

Dagen har varit rätt körig med väldigt stor blandning. Startade med coaching som jag får betalt via Arbetsförmedlingen. Mycket bra, måste jag säga. Just nu håller jag på att skriva en ansökan till ett jobb och tillsammans med min coach gick jag igenom det jag skrivit. Vi hann även med att fundera på en eventuell anställningsintervju.

Direkt efteråt hade jag ett lunchmöte tillsammans med ett företag som vill anlita mina tjänster då det gäller att marknadsföra dem via sociala medier. På nåt vänster har jag kommit att bli en sådan som andra vill ha hjälp av med Facebook, bloggar och annat. Så japansk lunch intogs medan jag fick lära mig om coachutbildningar. Mycket roligt och intressant! 

Ingen rast, ingen ro. Jag studerar projektledning på universitetet för tillfället och vår projektgrupp hade ett möte.  Plötsligt började jag känna mig lite gammal! Jag kom på att då jag gick i grundskolan var mina kursare inte ens födda… Nåväl, de är fina de med 🙂

Så ringde telefonen. En företagare i Stockholm hade hört talas om mig och ville ha min hjälp – precis som de som sysslar med coachutbildning här – med att bli bättre i blogg, egen hemsida, facebook! Nog ska jag kunna hitta på något åt dem, hoppas jag.

Dagen avslutades med att jag skickade sonen till sin tae kwondoträning och jag själv gick på min egen träning. Västafrikansk dans. Två trummande killar och en pedagog. En och en halv timmes dansande och det är så vansinnigt roligt! Bra träning för kroppen och en lisa för själen.

Nu har jag pustat ut, lagt barnen, njutit av tystnaden i hemmet.

Jag säger God Natt!

Kram
Erika
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.